От Soy Georgina - документалната поредица за половинката на Кристиано Роналдо, която

...
От Soy Georgina - документалната поредица за половинката на Кристиано Роналдо, която
Коментари Харесай

Обвиненията, които отправи сестрата на Джорджина Родригес

От Soy Georgina - документалната поредица за половинката на Кристиано Роналдо, която Netflix пусна преди няколко месеца, научихме някои любопитни подробности за живота на Джорджина Родригес. Със сигурност една от най-интересните беше обвързвана с битието й преди срещата с футболиста, която сама дефинира като " изменяща живота " й.
 Джорджина Родригес, Alo Yoga и провокативната реклама, с която половинката на Роналдо популяризира марката
Джорджина Родригес - още по-секси след раждането

Половинката на Роналдо още веднъж показва обилни форми

Джорджина призна, че е живяла в склад, приспособен за нощуване, за което е плащала към 300 евро наем. Не е имала и пари за климатик, поради което през зимата е студувала, а през лятото е умирала от горещина.

Животът ѝ обаче тотално се промени, откогато срещна португалския футболист. Сега Джорджина живее в цялостен разкош. Оказва се обаче, че за разлика от Джорджина, сестра ѝ Патрисия живее в безспорна беднотия.

По думите ѝ, тя минава през сложен миг финансово, като акцентира, че е унищожена и че живее като клошарка от три години. В същото време е трябвало да гледа по какъв начин Джорджина парадира с охолния си живот онлайн, до момента в който пътува по света на разположение с футболната икона, отсядайки в неговите първокласни имения. " Разорена съм и сестра ми не ми оказва помощ. Най-много ме боли за децата ми, не за мен ", признава аржентинката в испанското телевизионно предаване Socialite.

" Аз мога да се оправя с парче самун, само че децата ми въпреки всичко са нейни племенници. Не чаках това от сестра ми, в действителност. Понякога имам задоволително за ястие, различен път не. Понякога имам задоволително, с цел да платя наема, различен път не. "

Според Патрисия връзката със сестра ѝ постоянно е била доста сложна, изключително след гибелта на татко им през 2019 година Но и подчертава, че въпреки всичко са семейство, а като такова, би трябвало да се поддържат.

" Джорджина, нуждая се от помощ, ти си ми сестра. Знам, че нямате отговорности или отговорности, само че защото подкрепяте и сте толкоз положителни с другите, най-малко бъдете такива с вашите племенници ", насочва обезверената си молба Патрисия Родригес.
 Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, Елма и Катя Авейро и по какъв начин околните на футболиста го опазиха
Жените в живота на Роналдо го пазят със зъби и нокти

Какво се случва с португалския футболист

По всички проличава, че двете сестри в действителност не са в положителни връзки, тъй като половинката на Роналдо даже не загатна за съществуването на Патрисия в документалния филм на Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР